Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 65g264kcal0g64.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Mustikka metsä- 175g77kcal0.9g11.2g1g5.8g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki125g70kcal10.6g6.2g0.2g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g2304kcal56.8g279.8g98.2g20.2g
Valittu annoskoko555g1152kcal28.4g139.9g49.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna278g576kcal14.2g70g24.6g5.1g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271