Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)75g413kcal0.8g0.8g45.1g0g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl29g38kcal3.8g0.1g2.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai114g399kcal13.7g80.9g2.4g3.4g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio100g331kcal7g13g27.1g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g75g211kcal1.9g2.6g21g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl87g115kcal11.4g0.3g7.2g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g34kcal0g8.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g3602kcal77.2g340g210.4g7g
Valittu annoskoko555g1801kcal38.6g170g105.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna278g900kcal19.3g85g52.6g1.8g
Arvot/100g100g325kcal7g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259