Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 187g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g94g31kcal1g4.4g0.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g696kcal55.4g50g27.6g3.4g
Valittu annoskoko555g348kcal27.7g25g13.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna278g174kcal13.9g12.5g6.9g0.9g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571