Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2601g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 220g669kcal19.3g121.9g4.2g30.6g
Kaurahiutale 160g599kcal23.2g91.2g11.7g16g
Auringonkukansiemen 600g3564kcal138g75.6g297.1g36g
Siirappi 120g362kcal0.1g89g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 84g596kcal0.3g0g67.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1691g5801kcal172.3g1183.4g20.3g59.2g
Kuivahiiva, annos 11g44g159kcal19.8g17.6g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11100g23499kcal746g3157.4g806.2g283.6g
Valittu annoskoko5550g11749kcal373g1578.7g403.1g141.8g
Annoskoko puolitettuna2775g5875kcal186.5g789.4g201.6g70.9g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453