Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1200g264kcal12g54g0g24g
Tonnikala öljyssä 680g1291kcal184.4g0g61.2g0g
Kesäkurpitsa1440g245kcal5.8g36g8.6g10.1g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Rypsiöljy 162g1433kcal0g0g162g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1480g518kcal14.8g100.6g7.4g20.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11100g7860kcal453g444.2g481g129.8g
Valittu annoskoko5550g3930kcal226.5g222.1g240.5g64.9g
Annoskoko puolitettuna2775g1965kcal113.3g111.1g120.3g32.5g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741