Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 800g1180kcal172g0g54.4g0g
Vesi2200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Kidneypapu keitetty 100g460g437kcal31.7g67.2g2.3g31.7g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g460g437kcal32.2g69g4.6g36.8g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 800g272kcal8.8g43.2g1.6g23.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11100g5662kcal498.4g443.6g189g213.8g
Valittu annoskoko5550g2831kcal249.2g221.8g94.5g106.9g
Annoskoko puolitettuna2775g1416kcal124.6g110.9g47.3g53.5g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179