Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1351g325kcal24.5g29.7g4.1g31.1g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g450g1126kcal63.1g15.3g90.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 3378g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow25g64kcal2.5g2.5g5g0.4g
Valkosipuli 90g98kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen225g74kcal7.4g11g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g116kcal3.4g23.6g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11106g3606kcal216g193.6g200.2g69.2g
Valittu annoskoko5553g1803kcal108g96.8g100.1g34.6g
Annoskoko puolitettuna2777g902kcal54g48.4g50.1g17.3g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607