Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 1400g2665kcal241.6g77.8g153.2g7.7g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi700g70kcal10.5g10.5g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)700g1120kcal56g28g91g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1295g453kcal13g88.1g6.5g18.1g
Becel juokseva, annos 10g53g347kcal0g0g38.8g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g1400g4620kcal168g910g26.6g126g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11116g18549kcal978.2g2228.8g632.2g303.6g
Valittu annoskoko5558g9274kcal489.1g1114.4g316.1g151.8g
Annoskoko puolitettuna2779g4637kcal244.6g557.2g158.1g75.9g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20.1g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007