Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3g27kcal0g0g3g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 80g118kcal17.2g0g5.4g0g
Vesi220g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 80g24kcal0.4g4.2g0.2g1.5g
Kidneypapu keitetty 100g46g44kcal3.2g6.7g0.2g3.2g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g46g44kcal3.2g6.9g0.5g3.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 80g27kcal0.9g4.3g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g567kcal49.8g44.2g19g21.4g
Valittu annoskoko556g284kcal24.9g22.1g9.5g10.7g
Annoskoko puolitettuna278g142kcal12.5g11.1g4.8g5.4g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179