Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Sokeri 85g346kcal0g85.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 130g447kcal13.3g91.2g1.6g4.6g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g33g180kcal0.1g0.1g20g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen117g39kcal3.9g5.7g0g0g
Raparperi, tuore167g52kcal1.2g9.2g0.2g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g2196kcal42.2g386.6g47.4g13.8g
Valittu annoskoko556g1098kcal21.1g193.3g23.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna278g549kcal10.6g96.7g11.9g3.5g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.8g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669