Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 35g123kcal4g24.5g0.5g1.3g
Grahamjauho 28g90kcal2.9g16.7g0.6g2.7g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g100g610kcal18.7g5.4g54.1g13.5g
Banaani, kuorittu 188g163kcal2g34.3g0.7g3.4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Ruokasooda 2.5g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Voi 50g363kcal0.6g0.2g40.7g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g50g187kcal0g48.5g0g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g3598kcal70.8g350g204.4g41.8g
Valittu annoskoko556g1799kcal35.4g175g102.2g20.9g
Annoskoko puolitettuna278g900kcal17.7g87.5g51.1g10.5g
Arvot/100g100g324kcal6.4g31.5g18.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387844