Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g200g479kcal13.8g76.4g12.6g6g
Vuohenjuusto President 10%75g143kcal18g1.5g7.5g0g
Basilika, tuore50g20kcal1.5g2.5g0.4g1.9g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g5g8.3kcal0g0.5g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Pestokastike, yrttikastike 20g98kcal1.6g0.3g10g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g1631kcal73g179.2g68.8g23.2g
Valittu annoskoko556g816kcal36.5g89.6g34.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna278g408kcal18.3g44.8g17.2g5.8g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511