Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 80g85kcal3.2g15.5g0.7g1.4g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 134g138kcal4.6g24g1.4g3.9g
Salaatti, jäävuori tuore67g6.7kcal0.7g0.5g0.1g0.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Tonnikala vedessä 124g129kcal27.7g0g1.9g0g
Purjosipuli 47g11kcal0.8g1.1g0.1g1g
Omena, keskikokoinen 200g93g32kcal0.2g6.6g0.3g1.7g
Persilja 6.7g1.8kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g808kcal74.6g96.2g9g18.4g
Valittu annoskoko556g404kcal37.3g48.1g4.5g9.2g
Annoskoko puolitettuna278g202kcal18.7g24.1g2.3g4.6g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211