Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g219g155kcal3.5g35g0.2g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli31g8.3kcal0.4g1.2g0.2g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 66g114kcal11.6g0g7.6g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g6.6g1.1kcal0.2g0.1g0g0.1g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g144g79kcal4.5g9.2g2.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)3.1g22kcal0g0g2.4g0g
Kesäporkkana (Pirkka)88g22kcal0.5g4.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g804kcal41.4g100.2g27g0.8g
Valittu annoskoko557g402kcal20.7g50.1g13.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna278g201kcal10.4g25.1g6.8g0.2g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957