Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g5.9g0.3g3.7g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g44g153kcal2.6g33.2g0.7g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 5.2g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Chili mausteseos, Old El Paso0.7g2kcal0.1g0.3g0g0g
Siirappi 7g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g703kcal37.8g94.6g16.2g10.8g
Valittu annoskoko556g352kcal18.9g47.3g8.1g5.4g
Annoskoko puolitettuna278g176kcal9.5g23.7g4.1g2.7g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943