Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g131g26kcal3.3g1.6g0.7g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.6g0g14g0g
Tomaattimurska, 1 prk233g63kcal1.4g12.4g0.5g3.3g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Oliiviöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.3g4.6kcal0.1g1g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6.8g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 1.2g3.3kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Basilika, kuivattu 1.8g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.8g15kcal0.7g0.1g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g816kcal65.8g34.6g45.4g9.8g
Valittu annoskoko557g408kcal32.9g17.3g22.7g4.9g
Annoskoko puolitettuna278g204kcal16.5g8.7g11.4g2.5g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=156267