Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.4g0.2g1.1g
Bataatti, kuorittu 49g40kcal0.8g8.2g0g1.5g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kanasuikale hunajamarinoitu150g195kcal27g3.3g9.2g0g
Aurinkokuivattu tomaatti56g102kcal1.5g6.8g7.9g0g
Valkosipuli 1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g75g83kcal13.5g1.5g2.3g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P94g56kcal0.9g4.2g3.8g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1135kcal92.2g85g46.8g7g
Valittu annoskoko557g567kcal46.1g42.5g23.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna278g284kcal23.1g21.3g11.7g1.8g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852