Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Sipuli 21g6.2kcal0.3g1g0g0.4g
Rypsiöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g11g10kcal0.3g0.4g0.7g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g188g47kcal2.4g7.9g0.4g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.3g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g26g68kcal2.6g12.3g0.8g1.3g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton38g60kcal3g1.5g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g500kcal17.8g51.4g24g4.8g
Valittu annoskoko557g250kcal8.9g25.7g12g2.4g
Annoskoko puolitettuna278g125kcal4.5g12.9g6g1.2g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217175