Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu35g44kcal3.8g0.1g3.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g116g38kcal3.8g5.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 85g292kcal8.7g59.5g1g3g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g8.7g58kcal0g0g6.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki73g41kcal6.2g3.6g0.1g0g
Vesi116g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g29g23kcal5.8g0g0g0g
Tomaatti, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Oltermanni 17%60g161kcal17.9g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1405kcal100.4g138g48.2g6g
Valittu annoskoko557g703kcal50.2g69g24.1g3g
Annoskoko puolitettuna278g351kcal25.1g34.5g12.1g1.5g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339