Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)5.6g31kcal0.1g0.1g3.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai57g200kcal6.9g40.6g1.2g1.7g
Sokeri37g151kcal0g37.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu101g127kcal11.1g0.3g9.1g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus26g84kcal2.9g16.8g0.4g2.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen329g109kcal10.9g16.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1404kcal63.8g222.2g28.2g7.6g
Valittu annoskoko557g702kcal31.9g111.1g14.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna278g351kcal16g55.6g7.1g1.9g
Arvot/100g100g126kcal5.7g20g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230