Paistettua turskaa

• 300 g turskafilettä
• ½ tl suolaa
• ¼ tl mustapippuria
• 1-2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
• 2 kpl sipulia

1. Tarkista että fileet on ruodottomat.

2. Lämmitä reilusti öljyä pannussa.

3. Nosta turskafileet pannuun ja ripota suolaa ja mustapippuria päälle.

4. Hauduta miedolla lämmöllä n.15 minuuttia, kunnes kala on kiinteää ja valkoista.

5. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi ja kuullota se vielä öljyssä.

6. Tarjoa lisäksi perunasosetta ja jotain salaattia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 450g343kcal77.6g0g3.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g23g203kcal0g0g22.5g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1137kcal157.4g8g51.6g2.8g
Valittu annoskoko557g569kcal78.7g4g25.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna278g284kcal39.4g2g12.9g0.7g
Arvot/100g100g102kcal14.1g0.7g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383638