Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 210g476kcal33.7g1.1g37.9g0g
Voi 8.8g64kcal0.1g0g7.1g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 88g81kcal13.9g2.2g1.8g0g
Tonnikala vedessä 123g128kcal27.5g0g1.8g0g
Herkkusieni säilyke 88g15kcal1.8g0.2g0.3g2.1g
Kermajuusto (Pohjanpoika)39g154kcal9.5g0.8g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1834kcal173g8.6g123g4.2g
Valittu annoskoko556g917kcal86.5g4.3g61.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna278g459kcal43.3g2.2g30.8g1.1g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93830