Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g150g393kcal26.1g0g30g0g
Tomaattipyree, Pirkka53g43kcal1.8g10g0.5g0.5g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g41g34kcal2g5g0.3g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g105g326kcal14.7g1.1g29.4g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g49g93kcal2g12.7g3.6g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g36g132kcal8.9g0g10.3g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g86g60kcal0.3g13.4g0.1g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi38g10kcal0.5g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1114g2179kcal112.6g88g148.6g1g
Valittu annoskoko557g1090kcal56.3g44g74.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna279g545kcal28.2g22g37.2g0.3g
Arvot/100g100g196kcal10.1g7.9g13.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667