Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g2670g3417kcal397.8g0g240.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g187g505kcal14g91.6g9.3g18.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 668g428kcal21.4g32.2g23.4g0.1g
Korppujauho 167g611kcal17.5g125g1.7g8.8g
Kananmuna kuorineen punnittu601g757kcal66.1g1.8g54.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)334g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g100g901kcal0g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g13419kcal1042.2g533.2g859.2g66.6g
Valittu annoskoko5560g6709kcal521.1g266.6g429.6g33.3g
Annoskoko puolitettuna2780g3355kcal260.6g133.3g214.8g16.7g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422