Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton1120g2464kcal125.4g28g212.8g1.1g
Porkkanaraaste 200g800g216kcal4.8g42.4g1.6g20g
Rypsiöljy rainbow40g360kcal0g0g40g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g3600g4043kcal80.3g896.4g14.4g33.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g14166kcal421g1933.6g537.6g109.2g
Valittu annoskoko5560g7083kcal210.5g966.8g268.8g54.6g
Annoskoko puolitettuna2780g3541kcal105.3g483.4g134.4g27.3g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711