Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 776g529kcal121.7g0g3.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2752g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 826g629kcal15.5g128g1.7g8.3g
Porkkana 375g123kcal2.3g20.9g0.8g9.6g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g500g851kcal17.5g27.5g75g0g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Tilli, tuore 63g19kcal2.3g0.6g0.5g1.3g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g4455kcal329.4g371.8g165.2g53g
Valittu annoskoko5560g2228kcal164.7g185.9g82.6g26.5g
Annoskoko puolitettuna2780g1114kcal82.4g93g41.3g13.3g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334