Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra4007g3206kcal681.2g40.1g40.1g0g
Voi 501g3634kcal6g2g407.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g200g1164kcal43.9g19g101.4g20.8g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g301g1722kcal53.2g21g149.1g35.5g
Kananmuna kuoreton 551g786kcal68.9g1.7g56.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g21023kcal1706.4g167.6g1508.6g112.6g
Valittu annoskoko5560g10512kcal853.2g83.8g754.3g56.3g
Annoskoko puolitettuna2780g5256kcal426.6g41.9g377.2g28.2g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136