Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g1995g4787kcal137.6g763.9g125.7g59.8g
Vuohenjuusto President 10%748g1429kcal179.5g15g74.8g0g
Basilika, tuore499g200kcal15.5g24.9g4g19.4g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1995g405kcal12g75.8g6g27.9g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g50g83kcal0g5g8.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g224kcal0g0g24.9g0g
Pestokastike, yrttikastike 200g975kcal16.3g2.8g99.6g8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g16312kcal729.6g1791g687.2g232.2g
Valittu annoskoko5560g8156kcal364.8g895.5g343.6g116.1g
Annoskoko puolitettuna2780g4078kcal182.4g447.8g171.8g58.1g
Arvot/100g100g147kcal6.6g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511