Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 801g850kcal32g155.2g7.1g13.9g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1335g1377kcal46.1g240.3g14.2g38.7g
Salaatti, jäävuori tuore668g67kcal7.3g5.3g1.3g6.7g
Valkoviinietikka (Rajamäen)53g11kcal0g3.5g0g0g
Tonnikala vedessä 1235g1290kcal277.1g0g18.5g0g
Purjosipuli 467g107kcal8.5g11.2g0.9g9.8g
Omena, keskikokoinen 200g935g318kcal1.9g66.3g2.8g16.8g
Persilja 67g18kcal0.9g0.7g0.1g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g8074kcal747.6g965g89.8g182.4g
Valittu annoskoko5560g4037kcal373.8g482.5g44.9g91.2g
Annoskoko puolitettuna2780g2019kcal186.9g241.3g22.5g45.6g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211