Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g30g270kcal0g0g30g0g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1991kcal227.9g0g119.9g0g
Sipuli 438g132kcal5.5g21g0.9g7.4g
Kesäkurpitsa zucchini 870g157kcal4.9g21.7g3.5g6.1g
Tomaatti 420g96kcal2.4g14.5g1.3g5.9g
Lihaliemijauhe/tiiviste 12g35kcal1.3g1.8g2.5g0.1g
Ruokosokeri15g61kcal0g15g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g900g2968kcal143.9g557.7g18g54g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 1499g441kcal8.4g79.5g3g28.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11124g12367kcal793.4g1432.2g358.6g205.2g
Valittu annoskoko5562g6184kcal396.7g716.1g179.3g102.6g
Annoskoko puolitettuna2781g3092kcal198.4g358.1g89.7g51.3g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413