Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3243g908kcal35.7g155.6g13g97.3g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g1351g2567kcal202.7g0g202.7g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g563g338kcal5.6g25.3g22.5g3.4g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g360g270kcal64.9g1.8g3.6g0g
Auringonkukkaöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11124g8963kcal617.8g365.4g573.6g201.4g
Valittu annoskoko5562g4481kcal308.9g182.7g286.8g100.7g
Annoskoko puolitettuna2781g2241kcal154.5g91.4g143.4g50.4g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789