Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka1351g3378kcal148.6g216.2g216.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1081g1535kcal135.1g3.2g111.3g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Etikkapunajuuri 450g160kcal4.5g30.2g0.9g8.1g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g1081g3567kcal21.6g27g378.3g0g
Ranskankerma, Milbona901g2621kcal20.7g27g270.2g0g
Tilli, tuore 68g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Sinappi 144g189kcal6.3g20.3g8.6g2.4g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11124g23477kcal690.4g764.2g1973.8g39.2g
Valittu annoskoko5562g11738kcal345.2g382.1g986.9g19.6g
Annoskoko puolitettuna2781g5869kcal172.6g191.1g493.5g9.8g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388