Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1602g471kcal9g84.9g3.2g30.4g
Kidneypapu, suolaliemessä1682g1851kcal131.2g302.8g8.4g134.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1001g3210kcal268.1g0g239.7g0g
Sipuli (kuorittu)220g60kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Paprika vihreä 681g145kcal6.4g17g2g12.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Rypsiöljy 56g496kcal0g0g56.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g12748kcal848.6g882.4g621.4g378.8g
Valittu annoskoko5568g6374kcal424.3g441.2g310.7g189.4g
Annoskoko puolitettuna2784g3187kcal212.2g220.6g155.4g94.7g
Arvot/100g100g115kcal7.6g7.9g5.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826