Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4191g1006kcal50.3g142.5g8.4g88g
Oliiviöljy 323g2859kcal0g0g323.3g0g
Dijonsinappi, Maille, Original240g168kcal9.6g19.2g7.2g7.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)240g48kcal0g15.6g0g0g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.4g0.9g3g
Vesi, vesijohtovesi 359g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g8472kcal142.6g401.4g679.6g196.4g
Valittu annoskoko5568g4236kcal71.3g200.7g339.8g98.2g
Annoskoko puolitettuna2784g2118kcal35.7g100.4g169.9g49.1g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318