Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3597g759kcal43.2g122.3g7.2g75.5g
Jauheliha, sika-nauta 1599g3541kcal279.8g0g271.8g0g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.3g0.6g5.4g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g9042kcal664.8g285.6g580g163.4g
Valittu annoskoko5568g4521kcal332.4g142.8g290g81.7g
Annoskoko puolitettuna2784g2261kcal166.2g71.4g145g40.9g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213