Salsaseiti

1. Ota seiti sulamaan 1-2 tuntia ennen valmistusta tai sulata hieman mikrossa
2. Kuumenna öljy pannussa ja wokkaa sipulia ja paprikasekoitusta kunnes vesi haihtuu
3. Kaada uunivuokaan puolet kasviksista, nosta kohmeinen seiti päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.

4. Sekoita salsa ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan,
5. Levitä loput kasvikset päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste.

6. Paista 200 C uunissa 25-30 min.

Lähde: Pirkka-lehti, 3, 2011.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g400g1400kcal112g8g104g0g
Pirkka salsadippi medium720g418kcal6.5g93.6g2.2g10.8g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g800g960kcal22.4g40.8g80g3.2g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)1200g300kcal10.8g51.6g4.8g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi800g208kcal9.6g38.4g1.6g0g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g1600g1200kcal272g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g9820kcal866.6g464.8g506.8g28g
Valittu annoskoko5568g4910kcal433.3g232.4g253.4g14g
Annoskoko puolitettuna2784g2455kcal216.7g116.2g126.7g7g
Arvot/100g100g88kcal7.8g4.2g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=222155