Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g1800g4320kcal158.4g846g32.4g216g
Ketsuppi 480g438kcal6g92.2g1.9g5.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)1320g2376kcal303.6g0g105.6g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g600g2340kcal144g6g192g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro120g37kcal2.5g5g0.6g3.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g48g82kcal3.8g15.4g0.3g0g
Katkarapu 1200g821kcal173.3g0g13.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g20826kcal1583.2g1929.2g692g451.2g
Valittu annoskoko5568g10413kcal791.6g964.6g346g225.6g
Annoskoko puolitettuna2784g5207kcal395.8g482.3g173g112.8g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424