Juustoinen pekoni-kanarulla

Laita cream bojouria fileen päälle kieritä rullaksi ja sido pekonilla, coctailtikuilla voi varmistaa että rullat pysyy kiinni, paista noin 50 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mollykka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit714g928kcal21.4g14.3g92.8g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1999g6796kcal279.8g0g619.6g0g
Broilerinfilee (Snellman)2855g2370kcal468.3g48.5g28.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g20188kcal1539g125.6g1482g0g
Valittu annoskoko5568g10094kcal769.5g62.8g741g0g
Annoskoko puolitettuna2784g5047kcal384.8g31.4g370.5g0g
Arvot/100g100g181kcal13.8g1.1g13.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=325231