Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 530g757kcal66.3g1.6g54.4g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g1205g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1109g3804kcal113g776.1g13.3g38.8g
Leivinjauhe 48g85kcal2.5g18.2g0g0.2g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%579g1273kcal17.4g28.9g115.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 482g220kcal14.5g23.1g7.2g0g
Sokeri 96g391kcal0g96.3g0g0g
Sokeri 145g587kcal0g144.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g145g1056kcal1.4g1.4g115.7g0g
Mansikkahillo 1205g2728kcal6.7g650.1g1.2g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g21800kcal443.6g3480.4g615g99.6g
Valittu annoskoko5568g10900kcal221.8g1740.2g307.5g49.8g
Annoskoko puolitettuna2784g5450kcal110.9g870.1g153.8g24.9g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262