Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi603g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g603g422kcal72.4g24.1g3g0g
Rypsiöljy 402g3555kcal0g0g402g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g3216g10774kcal443.8g2061.6g74g193g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g322g1129kcal83.6g8g86.8g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g161g341kcal32.2g9.6g19.3g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g161g142kcal25.7g1.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g32937kcal1321.6g4255g1179.8g386.6g
Valittu annoskoko5568g16469kcal660.8g2127.5g589.9g193.3g
Annoskoko puolitettuna2784g8234kcal330.4g1063.8g295g96.7g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149