Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 605g4390kcal7.2g2.4g492g0g
Sokeri 257g1044kcal0g257g0g0g
Kaurahiutale 484g1812kcal70.2g276g35.3g48.4g
Vehnäjauho, sunnuntai590g2065kcal70.8g419g12.4g17.7g
Mansikka, Tuore3026g1301kcal15.1g254.2g6.1g57.5g
Valkosuklaa panda, levy 130g605g3383kcal50.8g332.9g205.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g27991kcal428.2g3083g1503.2g247.2g
Valittu annoskoko5568g13996kcal214.1g1541.5g751.6g123.6g
Annoskoko puolitettuna2784g6998kcal107.1g770.8g375.8g61.8g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569