Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)533g1908kcal74.6g373g11.7g26.6g
Vesi799g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 2131g2943kcal399.6g0g149.2g0g
Sipuli (kuorittu)639g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl240g2158kcal0g0g239.8g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g1199g3237kcal112.7g551.5g55.1g44.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g20836kcal1190.4g1910.4g914.2g163.8g
Valittu annoskoko5568g10418kcal595.2g955.2g457.1g81.9g
Annoskoko puolitettuna2784g5209kcal297.6g477.6g228.6g41g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367657