Haukipullat

Jauha haukifileet ja pekoni kahteen kertaan lihamyllyn läpi.

Lisää mausteet: tilli, ruohosipuli, suola, pieneksi pilkottu sipuli, sekä kaksi munaa.

Sekoita hyvin.

Sirotteli fiberhusk taikinamassan päälle ja sekoita uudelleen.

Käsin on paras sekoittaa.

Muotoile massasta pullia leivinpaperille.

Voit myös paistaa pannulla, mutta uunissa ei tarvitse käyttää rasvaa. 200 astetta 30min, vähempikin uuniaika varmaan riittäisi.

Ei ehkä tarvitsisi fiberhuskia ollenkaan.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Saanasamurai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hauki 4283g3593kcal781.7g0g47.1g0g
Pekoni rasvainen 600g2254kcal72g0g221.9g0g
Sipuli 171g52kcal2.1g8.2g0.3g2.9g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g43g4.3kcal0.6g0g0.3g36.4g
Kananmuna kuoreton 471g672kcal58.9g1.4g48.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g13150kcal1830.6g19.2g635.8g78.6g
Valittu annoskoko5568g6575kcal915.3g9.6g317.9g39.3g
Annoskoko puolitettuna2784g3288kcal457.7g4.8g159g19.7g
Arvot/100g100g118kcal16.4g0.2g5.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424900