Rahka-raparperipiirakka

Rahka-raparperipiirakka

Pohja
O.5 dl pullomargariiniä
1dl rasvaton maito
1 kananmuna
1dl sokeria
2dl sunnuntai vehnäjauhoja
1.5dl kauraryyniä
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
Päälle: 135g raparperipaloja tai marjoja ym.
Rahkaseos:
1dl rahkaa
1dl rasvaton maito
0.5dl fruktoosi tai sokeri
1 kananmuna
1tl vaniljasokeria

Sekoita taikinaa varten rasva, maito, ja muna.

Lisää sokeri ja jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Levitä taikina voidellun ja korppujauhotetun vuoan pohjalle ja reunoille.

Paista pohjaa ensin 200-asteisen uunin keskitasolla 10 min. Levitä puolikypsän piirakkapohjan päälle rahkaseos ja raparperipalat.

Jatka paistamista n.20-30min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Mummeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse (Unilever), annos 500g299g1974kcal0g0g221.3g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 598g159kcal19.7g18.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu377g475kcal41.4g1.1g33.9g0g
Sokeri 598g2428kcal0g597.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai658g2303kcal78.9g467.1g13.8g19.7g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)359g1328kcal50.2g197.4g28.7g39.5g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.6g0g0g
Leivinjauhe30g52kcal1.6g11.3g0g0.1g
Raparperi, tuore807g250kcal5.7g44.4g0.8g11.3g
Maitorahka, maustamaton laktoositon 0,3% (Valio ) 250g598g389kcal65.8g25.1g1.8g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 598g159kcal19.7g18.5g0g0g
Fruktoosi209g837kcal0g209.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu377g475kcal41.4g1.1g33.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g30g120kcal0g29.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g22135kcal648.8g3301g668.4g141.2g
Valittu annoskoko5568g11067kcal324.4g1650.5g334.2g70.6g
Annoskoko puolitettuna2784g5534kcal162.2g825.3g167.1g35.3g
Arvot/100g100g199kcal5.8g29.6g6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71316