Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 400g64kcal8.4g1.2g1.3g6g
Paprika punainen 960g281kcal9g43.2g3.8g18.2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g120g132kcal1.2g30g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)920g248kcal12g44.2g1.8g15.6g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)1600g1280kcal265.6g0g16g0g
Soijakastike 48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1000g1200kcal34g36g100g0g
Tomaatti 520g118kcal2.9g17.9g1.6g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11136g6705kcal671.2g354.2g249.2g94.2g
Valittu annoskoko5568g3352kcal335.6g177.1g124.6g47.1g
Annoskoko puolitettuna2784g1676kcal167.8g88.6g62.3g23.6g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239