Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g7g9kcal0.3g1.5g0.2g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g125g75kcal1.9g16.2g0.1g1.1g
Keittojuures, Pirkka50g13kcal0.5g2.2g0.1g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g75g69kcal14.2g0g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka18g14kcal0.6g3.3g0.2g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen31g6.2kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g45g30kcal6.7g0g0.3g0g
Ruohosipuli, tuore5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1114g436kcal49g49.4g3.4g4g
Valittu annoskoko557g218kcal24.5g24.7g1.7g2g
Annoskoko puolitettuna279g109kcal12.3g12.4g0.9g1g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.4g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514