Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.9g4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha157g260kcal29.8g0g15.7g0g
CousCous, keitetty 100g63g114kcal2.9g21g2.4g1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%63g38kcal2g4.4g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g31g113kcal8.8g0.6g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g1190kcal91.8g74.2g57.8g11g
Valittu annoskoko557g595kcal45.9g37.1g28.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna279g298kcal23g18.6g14.5g2.8g
Arvot/100g100g107kcal8.2g6.7g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338