Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g146g394kcal23.4g0g33.6g0g
Lohifilee 375g733kcal70.1g0g50.7g0g
Timjami 0.8g2.4kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g4.2g5.5kcal0.1g0.9g0.3g0.6g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 25g6.8kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g2290kcal189.2g3.6g169.8g3g
Valittu annoskoko558g1145kcal94.6g1.8g84.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna279g573kcal47.3g0.9g42.5g0.8g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391