Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)282g355kcal53.3g9.6g11.3g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g88g246kcal15.8g0.4g20.2g0g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Kuohukerma (Ingman)78g266kcal1.7g2.4g27.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1115g1791kcal144g33.8g118.2g3.2g
Valittu annoskoko558g895kcal72g16.9g59.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna279g448kcal36g8.5g29.6g0.8g
Arvot/100g100g161kcal12.9g3g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895