Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g70g91kcal3.1g15.4g1.7g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g1249g750kcal18.7g162.4g1.2g11.2g
Keittojuures, Pirkka500g125kcal5g22.5g1.5g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g750g690kcal142.4g0g7.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka175g143kcal5.9g33.2g1.7g1.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen312g63kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g450g297kcal67.5g0g3.1g0g
Ruohosipuli, tuore50g14kcal0.7g1.9g0.3g0.5g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11140g4357kcal491g496.6g36g39.8g
Valittu annoskoko5570g2179kcal245.5g248.3g18g19.9g
Annoskoko puolitettuna2785g1089kcal122.8g124.2g9g10g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514